Seks spillere har fundet vej til ugens A-kæde

Masser af hockey i sidste uge i Metal Ligaen, hvor det kun var Covid19-smitten i Herlev-truppen, der forhindrede fuldt program. Forhåbentlig er Eagles klar til at flyve igen efter pausen. Foreløbig har vi ugens hold klar. Den sidste A-kæde før pausen får du her: 

Målmand: David Grubak (Rungsted): 120 minutter i løbet af ugen mod to af de andre tophold, Frederikshavn og Esbjerg. To mål imod og 52 redninger, hele 34 søndag eftermiddag, hvor både han og Thomas Lillie stod fremragende. 

Back: Tim Daly (Rungsted): Er i formfremgang og stærkt kørende for øjeblikket i en stærk uge for Rungsteds defensiv. Daly spillede over 20 minutter i hver eneste af de tre kampe og kvitterede med tre scoringer og tre gode indsatser.

Back: Davis Vandane (Esbjerg): Den lange mand spillede igen to solide kampe for Esbjerg og var ganske markant søndag eftermiddag i Rungsted, hvor han noterede sig for over 23 minutter og en enkelt assist.  

Forward: Steffen Frank (SønderjyskE): Spillede tre kampe i løbet af ugen og boostede sin målkonto på forrygende vis. Han scorede fem mål mod Rødovre og to gange Frederikshavn og viste stort lederskab, da SønderjyskE søndag vendte fredagens frygtelige nederlag til sejr. 

Forward: Josh MacDonald (Aalborg Pirates): Han fortsætter ganske enkelt med at imponere for Aalborg Pirates. To scoringer og stærkt spil fredag aften i Odense og scoring på det afgørende straffeslag søndag eftermiddag på hjemmebane.

Forward: Brodie Dupont (Herning Blue Fox): Spillede en storkamp mod Odense tirsdag aften, hvor han leverede hele fire assister. Lagde et enkelt oplæg til fredag aften i Esbjerg og tog i den grad fat midt i en krisetid for Herning i den vigtige kamp mod Bulldogs. 

 

 


Simioni: Vi gjorde alle de små ting rigtigt VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Rødovre