Herning-førstemanden roser sine unge kolleger

Simon Nielsen er en rutineret mand. Over 10 sæsoner på bagen i Herning, masser af international klubhockey og et hav af VM-slutrunder har han på sit cv.

Han vandt DM med Herning i en ung alder som reserve for Jiri Podesva, og i 2005 var Simon Nielsen i hovedrollen, da Herning slog det daværende AaB Ishockey i finaleserien.

Siden har Simon Nielsen ikke vundet DM med barndomsklubben, og det er uden tvivl et kæmpe ønske for Nielsen at tage endnu en guldhjelm med Blue Fox. 

Og i denne sæson bliver det i selskab i målmandsteamet med Frederik Søgaard og Albert Adamsen. Sidstnævnte bliver en konkurrent til Simon Nielsen i den kommende sæson, siger han til Herning Folkeblad. 

- Jeg har jo været præcis der, hvor Albert og Frederik er nu og kan sagtens relatere mig til deres situation. De er mindst ligeså talentfulde, som jeg var, hvis ikke mere. Frederik havde jo en god periode sidste år, og Albert rykkede sig meget mere, end folk fik at se. Han er min rival til pladsen nu, siger Simon Nielsen. 

- Vi spiller jo en speciel position, fordi den er så individuel. Jeg kan jo ikke gå ind at tackle Frederik eller Albert til træning. Vi kan alle bare kontrollere vores målfelt. Der forsøger vi at presse og hjælpe hinanden, påpeger Nielsen. 


Kristian Jensen håber på yderligere udvikling i Herning Rødovre-direktør: Vi ser meget positivt på truppen i næste sæson