Morten Nielsen håber også, at Thor Dresler kan få Rødovre til at vin

Rødovres nye Morten Nielsen glæder sig til den kommende sæson.

Her håber og forventer han at få skabt mere fest i hallen til Rødovres kampe, samtidig med at han ligesom alle andre forudser en nedgang i indtægterne og dermed også budgettet efter sommerferien.

Til gengæld er Morten Nielsen ganske fortrøstningsfuld, når talen falder på truppen og den nye træner Thor Dresler. Det siger han i et interview med Rødovre Lokal Nyt. 

- Corona gør formentlig, at vi kommer til at se en liga uden så mange udlændinge som i de tidligere sæsoner. Jeg forventer også, vi kommer til at se flere unge talenter i den danske liga og der står vi stærkt. Uden at vi har meget på plads, som vi ikke kan på nuværende tidspunkt, så ser vi meget positivt på truppen i næste sæson, hvor danskerstammen umiddelbart kommer til at se rigtig god ud, siger Morten Nielsen. 

- Desuden tror vi på, Thor Dresler kan vende vores ’sorte’ side, som eksempelvis at kunne vinde flere end tre kampe i træk.  Han er også med på, at fansene skal med bag kulisserne – til en vis grænse. Spillerne er vores salgsmateriale, så de skal være mere aktive i lokalmiljøet, tilføjer Rødovre-direktøren. 

 


Simon Nielsen: Vi er rivaler og venner i målmandsteamet Albert Adamsen: Herning får mig til at yde mit bedste