Reddede 29 af 30 mulige skud for Belleville i Toronto i går

Mads Søgaard gjorde det igen.

Den nu definitivt tidligere Esbjerg Energy-målmand tog for anden aften i træk fat i spaden i Torontos Coca-Cola Coliseum og spillede en fremragende kamp i det andet opgør på to dage mod Toronto Marlies. Søgaards Belleville Senators vandt med 4-1, og Mads Søgaard noterede sig såmænd en titel som First Star i kampen.

Danskeren reddede 29 af 30 mulige skud i kampen i Toronto og blev på Bellevilles Twitter-konto rost for "a heck of a game".

Dermed har Søgaard fået den bedst tænkelige start på sin professionelle karriere.

Samtlige mål blev scoret i første periode og Mads Søgaard snuppede altså samtlige skud i de sidste godt 50 minutter i AHL's "Battle of Ontario", som dermed blev hentet hjem til Belleville for anden aften på stribe.

Senators har syv kampe tilbage i denne sæson, og seks af dem spilles i Canadian Tire Centre, som Belleville i denne sæson deler med Ottawa Senators. Søgaard får formentlig et "pust" af NHL i den resterende del af sæsonen, hvor han med den gode start nok skal få flere muligheder.

Nicolai Weichel skifter fra Herning til Odense VIDEO: Rungsteds guldjubel set fra "ishøjde"