Den danske back får en toårig kontrakt med fynboerne

23-årige Nicolai Weichel skifter til Odense Bulldogs efter fire sæsoner i Herning Blue Fox.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse i dag, hvor man betegner Nicolai Weichel som en stabil forstærkning til truppen, der opruster danskerstammen med sine stærke defensive kvaliteter og store erfaring fra Metal Ligaen herunder deltagelse i slutspillet i alle sine sæsoner på dansk jord.

Til trods for sin unge alder står Nicolai Weichel allerede noteret for 299 kampe i Metal Ligaen, mens han også 24 gange har optrådt for det danske A-landshold og i 2017 deltog i VM. I sine ungdomsår har Nicolai Weichel repræsenteret samtlige af de danske ungdomslandshold og blandt andet været kaptajn for både U16- og U17-landsholdet.

- Nicolai Weichel er en talentfuld back med masser af erfaring i rygsækken, og som leverer stabile præstationer sæson efter sæson. Han er en back med store kvaliteter både defensivt og offensivt samtidig med, at han er meget dynamisk i sit spil, hvor han arbejder benhårdt for holdet. Selvom Nicolai stadig er ung, bringer han masser af vigtig rutine med sig og netop denne rutine skal vi bruge og bygge videre på, siger Ole Nielsen, der er administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Selv siger Weichel, der er ishockeyopdraget i Rungsted: 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Odense Bulldogs, møde mine nye holdkammerater og blive en del af et nyt og spændende projekt. Efter flere gode samtaler med både Ole (Nielsen) og Paul (Thompson) har jeg fået et godt indtryk af, hvilken retning klubben er på vej i, og det er en retning, hvor jeg ser mig selv passe rigtig godt ind. Det tiltaler mig meget at være en del af projektet fra start, hvor jeg forhåbentlig kan hjælpe klubben i den rette retning, mens jeg også selv kan udvikle mig positivt

- Selvom jeg stadig er ung, bidrager jeg med noget rutine og erfaring, og så vil jeg altid gå forrest og arbejde røven ud af bukserne for mine holdkammerater. Jeg vil gøre mig fortjent til den rolle jeg får tildelt, og så vil jeg spille det spil, som jeg er bedst til, og på den måde hjælpe holdet på bedst mulig vis. Og så glæder jeg mig bare helt vildt meget til at spille foran en masse Bulldogs-fans i den kommende sæson, lyder det. 


12 METAL LIGA-SPILLERE har stadig en VM-chance Søgaards succes fortsætter: Blev 1st Star i sin anden kamp