Garth Murray brugte 3-2-målet som eksempel på, hvordan Aalborg kunne spille sig fri af Rungsteds hårde pres

Aalborg skulle virkelig nå toget, der var ved at køre fra dem i det sidste kvarter i Bitcoin Arena i eftermiddag. Hampus Gustafssons scoring til 2-1 med et kvarter igen lignede en afgørelse efter at Rungsted i store træk havde siddet på kampen indtil da. 

Men pludselig var det som om noget tog ved Aalborg-spillerne, der satte et hidsigt pres på hjemmeholdet. 

- Det blev mere direkte i slutfasen og vi fik lagt et godt pres på Rungsted, som selvfølgelig også trak sig lidt tilbage for at forsvare føringen. De kom godt ud i de første to perioder og vi havde svært ved at bryde ud af deres pres.

- Samtidig brugte vi meget energi på at dræbe deres udvisninger. Det koster mange kræfter, sagde Garth Murray.

- Både Rungsted og vores hold ønsker at presse modstanderen hårdt - det ved vi. Og man skal finde en vej til at spille sig ud af presset. For eksempel, da vi scorer vores 3-2-mål. Det er to afleveringer op langs banden, og så er vi forbi to mand og har en stor mulighed for at score. Det er simpelt stof, men indimellem skal tingene være simple, konkluderede Aalborg-træneren.

- Vi skal sørge for få momentum i den næste kamp, og vi skal have pucken langt dybere i deres zone. I de to første perioder fik vi slet ikke pucken dybt nok i deres zone. Det er vigtigt at få langt et tungere pres på dem, og det er vigtigt at forstå, hvordan vi får skabt det, sagde Garth Murray. 


SKARPE SKUD: Se de flotte billeder fra søndagens slag i Bitcoin Arena Rosenthal: Vi fik ikke eksekveret i dag