Vi havde store chancer, som vi ikke fik udnyttet, sagde Rungsted-angriberen efter nederlaget i dag

Rungsted har stadig den eksklusive matchbold, men kun en enkelt aften endnu.

Når det bliver tirsdag, må nordsjællænderne endnu engang en tur til Nordjylland for at møde Aalborg i en finaleserie, der nu er blevet lige så lang, som de fleste havde spået.

Vi taler minimum seks kampe mellem grundseriens to tophold, og det var Nikolaj Rosenthal naturligvis lidt irriteret over, da TV2 Sporten talte med Rungsted-fighteren efter kampen.

- Det er selvfølgelig meget bittert, at vi ikke formår at afgøre det i dag, hvor vi er det bedst spillende hold. Omvendt har de nok også været det bedst spillende hold i en af de kampe, vi har vundet. Det er ikke at gøre ved, vi er klar til kamp seks, konstaterede Rosenthal.

- Det handler om at eksekvere, og det gjorde vi ikke i dag. Vi havde store chancer, som vi ikke fik udnyttet. Jeg synes faktisk, vi spillede en god kamp i dag, lød det.

- Om presset på er på os nu? Det kan man godt sige. Men vi ved, at det er hårdt arbejde at vinde et mesterskab. Vi har masser at tage med fra kampen i dag. Nu er der fuld fokus på tirsdag aften i Aalborg, konstaterede Nikolaj Rosenthal til TV2 Sport.


Sommetider er det simple spil vejen frem Aalborgs fandt den sidste desperation - finaleserien lever igen