SønderjyskE Ishockey leverede overskud på 504.000 kroner

SønderjyskE har haft en god, lang tradition med levere sorte tal på bundlinjen, men samlet set er den blevet brudt i de seneste to regnskabsår, hvor fodboldholdet i kampen for at overleve i Superligaen har måttet investere i spillere uden rigtig at have lavet den eller de store transfers, der kunne trække tallene den anden vej.

Desuden har Coronaen naturligvis sat præg på det sønderjyske fodboldregnskab, hvilket er gået ud over matchday-indtægter, ligesom SønderjyskE's fodboldhold ikke har trukket de nødvendige tv-penge ind. Det har givet hele 11,2 millioner kroner i minus på regnskabet.

Til gengæld har de andre afdelinger performet i plus rent regnskabsmæssigt.

Således også ishockeyen, der har leveret et overskud på lige over en halv million kroner, nemlig 504.000,-. 

En glimrende performance af SønderjyskE Ishockey, der dermed trækker det samlede resultat en smule opad. Administrerende direktør Klaus Rasmussen siger følgende om resultatet:

- Den positive historie i regnskabsåret er, at vi har mærket støtte og kærlighed fra hele regionen i en periode, hvor vi har haft allermest brug for det. Håndsrækningen 2020, hvor private og virksomheder kunne give os ekstra opbakning, blev en stor støtte, hvor knap 4.000 personer og virksomheder valgte at donere penge til os i en svær tid for alle. Det gør os stolte, og det har virkelig været rørende at mærke den opbakning. Håndsrækningen har været helt afgørende for, at vi har leveret positive regnskaber i SønderjyskE Ishockey og SønderjyskE Damehåndbold og næsten har et nul-resultat i SønderjyskE Herrehåndbold


Herning viste styrke i Rødovre og sikrede ny sejr BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning-Rødovre