Sønderjyderne disker op med en helt nydesignet trøje, der kun bliver båret søndag mod Aalborg

SønderjyskE spiller i den kommende weekend mod Aalborg i en kamp, hvor der med sikkerhed bliver fyldt med 5000 tilskuere. Der er uddelt gratis billetter til kampen, og de blev revet væk, og dermed er der sørget for både ishockeyfest og topopgør i det sønderjyske. 

Det er en af SønderjyskE's hovedsponsorer, R-connect, der donerer trøjerne, og de bliver ikke solgt på auktion, men derimod doneret tilskuere og frivillige, skriver sønderjydernes hjemmeside, hvor man meddeler følgende. 

- Der vil på scanningen af kort og indgangsbillet blive trukket lod, og efter kampen vil seks vindere komme på isen med mulighed for at vælge en af de kampbårne trøjer i en specialudgave af ”Shirt Of Your Back”, og spillerne kvitterer på isen med en autograf. Man deltager ganske gratis og automatisk ved at komme til kampen og blive indscannet. Og som en tak og hyldest til de mange frivillige vil der blandt dem også blive trukket fem særskilte vindere, som også får en af trøjerne, skriver SønderjyskE.

- Som en ekstra bonus i matchday-aktiviteterne vil der også være en af de specialdesignede spillertrøjer i ekstra præmie. Deltag derfor i fanfoto og Canadadrengenes puckspil, lyder det. 

SønderjyskE vil ligeledes præsentere en ny og specialdesignet puck, som der skal spilles med for fremtiden. Den bliver afsløret allerede fredag på klubbens sociale medier. 

Se søndagens trøje på dette link: 


VIDEO: Højdepunkterne fra Aalborg-Rungsted Dommere skriver historie: Hoveddommer til VM i Schweiz, historisk høj rangering