Det var ikke særlig velspillet, men i tredje periode var der drama og et flot powerplaymål i Frøs Arena

SønderjyskE-Odense Bulldogs 3-0 (0-0,1-0,2-0) En spillemæssig stor match blev det aldrig i Vojens denne fredag aften, men tredje periode bød til gengæld på stort drama.

Tre badebilletter blev det til, på en aften hvor Odense Bulldogs måtte se slutspilsdrømmene forsvinde på den sønderjyske is.

Hjemmeholdet derimod entrede med en 3-0 sejr derimod for første gang i lang tid top fire i tabellen.

Det blev en relativt tam første periode. En chance til William Boysen efter bare otte sekunder kunne ellers blevet startskuddet til en livlig periode, men det forblev utroligt chancefattig resten af perioden.

Og det til trods for flere overtalssituationer, ikke mindst til værterne.

Men overtalsspillet lod meget tilbage at ønske og det må især hos sønderjyderne give panderynker, at man så tæt på Play Off end ikke i fem mod tre formåede at få sat et fornuftigt powerplay op.

Lidt dramatik var der: Dale Mitchell forsøgte at provokere Victor Rollin Carlsson og både Mathias Max Rasmussen og Mads Eller måtte tage hver sin 10 minutters-straf.

Anden periode startede ud, som første endte.

Meget roderi og et utal af fejlpasninger, især fra hjemmeholdets side. Mario Simioni var da også stærkt utilfreds i boksen. Men måske hans opsang hjalp en smule, for værterne fik lidt mere fat i spillet, som perioden skred frem.

Først måtte Henriksen dog snuppe en breakaway fra Oliver True og en åben chance til Golovkovs.

I modsatte ende var Boysen tæt på med en styring og midtvejs i perioden kom så føringsmålet til SønderjyskE. Mathias Borring var manden bag målet og Viktor Rollin Carlsson havde sidste stav på pucken, 1-0. William Boysen var minuttet efter tæt på at fordoble den føring, men Galansky tog solidt fra i kassen.

Mod slutningen af perioden kom gæsterne tæt. Først Dale Mitchell og siden Martin Larsen forpassede dog muligheden. Derfor en etmålskamp før tredje periode.

De sidste tyve minutter denne aften i Frøs Arena bød på al det drama, de første fyrre minutter havde manglet. Tidligt i perioden måtte William Boysens ud til et tjek hos lægen efter en tackling bag Odenses mål.

Den unge forward vendte dog retur igen nogle minutter senere, hvor han kunne se Mizzi være tæt på at bringe balance i tingene. Chancerne var dig stadig ikke det der fyldte mest i matchen, det gjorde derimod de mange små nærkampe.

Golovkovs og Rollin Carlsson røg begge ud to minutter efter en nærkamp og kort efter røg endnu en Bulldog i straffeboksen og så imponerede hjemmeholdets powerplay for første gang denne aften.

En flot kombination udløste 2-0-scoringen. Matt Salhany sænkede pucken, fornemt sat op af Martin Eskildsen. Det lignede kampens afgørelse.

Det tændte endnu mere op under udeholdets spillere. I en situation med en udvisning til Steffen Frank, var Michael Eskesen meget oprørt og mente tilsyneladende, at han havde mellemværende med Mads Eller.

Det blev i første omgang ved råberiet, men inden Frank var tilbage fra sin tur i skammekrogen, havde Eskesen sendt Mads Eller i isen langt væk fra spillet.

Fuldstændig umotiveret og uskønt angreb fra fynboernes kaptajn, der helt tabte hovedet i situationen. Mads Eller blev liggende længe og en båre var på vej ind, da Tadeas Galansky skøjtede over og råbte Mads Eller i hovedet.

Det fik den fortumlede Mads Eller til at rejse sig i en fart og løbe efter Galansky.

Martin Larsen kom imellem og flåede Mads Eller væk, lige da SønderjyskE-spilleren var tæt på Galansky. En fuldstændig forrykt situation, der udløste hele tre badebilletter til henholdsvis Eskesen, Larsen og Eller.

Lidt ro på gemytterne kom der dog, men det lange overtalsspil til værterne kastede ikke flere scoringer af sig, trods flere forsøg. Tættest på var Matt Prapavessis, men stolpen stod i vejen.

Da gæsterne var blevet fuldtallige, trak man Galansky, som dog dårligt havde forladt målet, før Prapavessis sendte pucken i det tomme bur med aftenens sidste pletskud. Dermed blev det et farvel til Odenses sidste håb om Play Off-deltagelse, mens et til tider uinspireret spillende SønderjyskE-hold skød sig op på ligaens fjerdeplads.

Hos Bulldogs var Galansky bedste mand, men også Golovkovs spillede en solid kamp. Sønderjyderne havde deres bedste i Nicolaj Henriksen og Matt Prapavessis.

BILLEDER: SKARPE SKUD fra SønderjyskE-Odense 7-1: Storsejr til Rungsted uden problemer