En rodet kamp i Vendsyssel, gav tre fortjente point til gæsterne fra Vojens.

Frederikshavn White Hawks – SønderjyskE 1-3 (0-2,0-1,1-0)

Gæsterne fra Sønderjylland var det klart bedste hold i dagens Metal Liga kamp i Vendsyssel, hvor Mario Simionis tropper tog tre sikre point med hjem i bussen. Det var til at se forskel på top og bund i dagens kamp, og dermed ikke noget at indvende mod fordelingen af point.

Allerede efter tre minutter var det Jonas Borring Hansen der fandt vej til netmaskerne. Han udplacerede Kevin Frydkjær, der havde fået chancen i dag. Galansky blev skiftet ud i fredags i Herning, og Pelle Hånberg havde givet unge Frydkjær chancen fra start i eftermiddag.

Gæsterne havde teten igennem det meste af kampen, og selvom skudstatistikken var rimelig lige, så var det Simionis tropper der havde momentum. Med godt et minut tilbage af perioden scorede Valdemar Ahlberg til 2-0, hvilket gav stor glæde hos de 20 medrejsende supportere fra Vojens.

I anden periode kom hjemmeholdet lidt mere med, og Trkulja havde et par muligheder for at reducere mod Patrick Galbraith. Svenskeren har ikke heldet med sig i øjeblikket, efter en god start for høgene.

Med tre minutter tilbage af anden periode, kunne gæsterne sætte et afgørende trumf på opgøret. Andreas Holzmann var skarpretteren på 3-0 scoringen, som lignede en afgørelse på kampen.

Og det var en afgørelse, for der var ikke meget i hjemmeholdet i en meget rodet tredje periode. Masser af fejlpasninger i begge ender, og det var ikke særlig underholdende det vi blev budt i Nordjyske Bank Arena.

SønderjyskE fik chancen i 5 mod 4, men ikke de store muligheder foran Frydkjær i hjemmeholdets bur. Bumagin havde en enkelt mulighed for hjemmeholdet, i en chancefattig tredje periode.

Mod slutningen af kampen tog Pelle Hånberg keeper Frydkær ud til fordel for en ekstra markspiller, og så lykkedes det hjemmeholdet at reducere. Jonas Jakobsen styrede pucken ind bag Galbraith, efter en Jesper Jensen afslutning. Forløsende for Jakobsen, der har været igennem et skadeshelvede i sæsonen.

Glæde hos SønderjyskE og deres supportere efter kampen, og fortjent sejr i det nordlige Vendsyssel.