Festlig aften og 11 scoringer i Bitcoin Arena

Det var en festlig dag i Rungsted.

Holten Møller, Rosenthal og Green-trøjerne blev trukket tilbage, og de to hold kvitterede med en underholdende ishockeykamp, hvor hjemmeholdet fik vendt 2-4 efter anden periode til en sejr på 7-4 over gæsterne.

Gustav Green scorede det sidste mål i tomt bur for hjemmeholdet, der dermed tog den tredje sejr på stribe efter sejrene over Rungsted og Herlev i de seneste matcher.

Det var Rødovre Måns Hansson, der indledte scoringen for gæsterne. Hansson var også formidabel for Rødovre i kampene mellem de to klubber lige op til landsholdspausen og han fortsatte, da han hakkede en retur i nettet til Mighty Bulls-føring.

Rungsted havde godt gang i powerplayspillet i eftermiddag. Morten Jensen flåede den ind til 1-1, men inden første pause havde gæsterne igen bragt sig foran. Rødovre omsatte en hurtig omstilling til mål.

Lukas Bach Nielsen hamrede pucken op i taget bag Grubak og scorede sit første mål for Mighty Bulls. Lækker scoring.

Det samme var 2-2-scoringen, hvor Rungsted igen konverterede et overtal til en kasse. Tim Daly var målscoreren, men derefter tog Rødovre over og dominerede resten af anden periode.

Mads Eller var på plads i en meget fin "klap-klap"-omstilling og med et finsk mål af Saarelainen var Rødovre pludselig på sejrskurs.

Matt Pompei skabte dog håb for hjemmeholdet med en 3-4-scoring på et glimrende udført straffeslag.

Rungsted vendte kampen i tredje periode. I tiden 43:27 fik Rungsted igen scoret i powerplay, da David Madsen fik udlignet på en returpuck og to minutter senere var Mattias Persson på plads tæt under mål. Rungsted var foran.

Rasmus Andersson kom fra højre og scorede Rungsteds mål til 6-4 og så var kampen vendt på hovedet igen. Og til sidst kom Gustav Green altså ind og ærede sin onkel Morten, hvis trøje var trukket tilbage inden kampen.

Det var netop efter at Rødovre ellers havde fået muligheden i seks mod fire, da Brett Thompson var vist ud for boarding. Den chance forvaltede Mighty Bulls ikke, men mødte i stedet en snarrådig Gustav Green, der altså scorede i tomt bur.

Mikkel Binou Jensen var tæt på en reducering i en rolig slutfase, men efter to nederlag mod Mighty Bulls, blev det altså Rungsted, der havde skøjten foran i dagens sjællandske klassiker.

SønderjyskE vandt forholdsvis let i Frederikshavn OPTAKT: Frederikshavn WH-SønderjyskE