Kampstart 17:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE er begge ude efter revanche efter nylige nederlag.

Nordjyderne tabte klart i Herning fredag aften, mens SønderjyskE i midtugen måtte lide et 3-6-nederlag i Bitcoin Arena mod Rungsted. 

Både hjemme- og udeholdet har dog nylige lange sejrsstimer i erindringen, så helt skidt står det ikke med moralen hos vendelboer eller sønderjyder inden den sene eftermiddagskamp. 

Dog efterlyser SønderjyskE's assisterende træner Anders Førster lidt mere vildskab end han så senest mod Rungsted.

- Frederikshavn vil komme blæsende ud af starthullerne i håbet om at tage os på sengen, for de er lige som vi sultne efter point.
Vi har ganske vidst vundet de første tre indbyrdes opgør, men det kan vi ikke bruge til noget nu, siger han.

Vi skal være klar fra start og så skal vi arbejde en hvis legemsdel ud af bukserne. Vi skal holde det simpelt og undgå at tage dumme beslutninger – Vi skal tilbage på sporet efter nederlaget i Rungsted og det kan vi komme ved at holde os til vores egen gameplan, lyder det fra Anders Førster

Skader/karantæner: Whitehawks.dk skriver: Pelle Hånberg i aftes igen kunne råde over alle spillere. Desværre måtte Galansky udgå, da han blev ramt i hovedet, og skulle syes. Han kom ind igen, for at gå ud igen efter anden periode. Hvorvidt han er klar igen i morgen, står hen i det uvisse. Det får vi et svar på når tiden nærmer sig klokken 17:00 i morgen. SønderjyskE var uden Nicolai Bryhnisveen, William Boysen, Steffen Frank og Cam Spiro i kampen mod Rungsted for nylig. 

Det forventer vi: En tæt taktisk kamp og hård fight. Det kunne godt blive en overtid, som da de to hold senest tørnede sammen.

Hold øje med: Christopher Frederiksen er varm og scorede et flot mål mod Herning for nylig. SønderjyskE fik to point af Alex Lavoie og Charlie Combs i Rungsted i sidste uge. 

Historikken: SønderjyskE står stærkt i de indbyrdes opgør mellem de to mandskaber: Det er blevet til tre sejre i kampene mod Frederikshavn. 5-1 senest i Frøs Arena, ligeledes 4-3 (ot) i Frøs Arena og 4-0 i Nordjyske Bank Arena. 

Statistikken: Rasmus Lyø står stærkest med +13 i plus/minus-statistikken. Jesper Jensen er eneste frederikshavner, der ikke har et negativt facit i den statistik. Han står på 0.


Rungsted vendte og vandt i slaget om Sjælland OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls