Gode redninger, corona-reglement og hjemmesejr - alt om Rungsted-Rødovre lige her

To glimrende målmandspræstationer var blandt højdepunkterne, da Rungsted og Rødovre fredag krydsede klinger i sæsonens første test mellem de to mandskaber. David Grubak havde fået chancen hos hjemmeholdet, mens der var debut til lettiske Janis Voris i Rødovre-dragten. De slap begge glimrende ud af kampen, som Rungsted endte med at vinde 3-1.

Konklusionen var en klassisk træningskamp, som naturligvis bar præg af, at begge hold ikke er helt spillet sammen endnu. Det hele begyndte med en stille og målløs første periode, hvor Oscar Schulze havde det bedste forsøg med et skud på stolpen.

I anden periode fik Rungsted bedre fat. Rosenthal skød på stolpen, Rasmus Andersson scorede sæsonåbneren, Voris storspillede i buret og Mattias Persson lignede en mand, der glædede sig til at spille hockey igen. Han viste mange tekniske lækkerier. Til gengæld så vi ikke meget til Nichlas Hardt.

Rødovre kom ind i kampen, som perioden skred frem, og der var mange gode muligheder til begge mandskaber. Gæsterne havde endda to friløbere inden for 20 sekunder, men både Reuter og Kjær overplacerede forsøgene.

Rødovre havde i øvrigt Victoria Royals-spilleren Phillip Schulz med. Han går stadig og venter på, hvornår den kommende sæson går i gang i WHL.

Rungsted kom stærkt fra start i tredje periode. Jacob Gammelgaard fik scoret sit første mål i en fem mod tre-situation på et Rungsted-hold, der gennem hele kampen rullede på med fire kæder.

Med godt ti minutter igen fik Rødovre reduceret til 1-2 ved Maksim Popovic, der fik assist af Oliver Reuter.

Corona-reglementet satte sit præg på begivenhederne, da Victor Cubars fik game misconduct for at smække handsken i ansigtet på Mathias L. Hansen.

Der var ni sekunder tilbage, da Marcus Olsson lukkede og slukkede med 3-1-målet for Rungsted.

GALLERI: Fremragende billeder fra kampen i Odense i aftes White Hawks gav Odense lussing i åbningskampen, to mål af Yashin