White Hawks vandt sikkert med 6-0 over Bulldogs i VinMedKant Arena

Der var ikke så meget at diskutere i VinMedKant Arena fredag aften, hvor et ganske stærkt besat hold fra Frederikshavn ikke havde de store problemer med at slå Odense med 6-0. 

Begge hold var stadig uden nordamerikansk islæt, og det kunne Frederikshavn bedst bære. Odense havde også folk som Sebastian Ehlers og Oliver True væk fra kamprapporten, mens White Hawks blandt andet stillede med en førstekæde bestående af Jesper Jensen og de to russere Bumagin og Yashin. 

Det lyder som en spændende konstellation, og det gav også umiddelbart payoff i aftes, hvor Oleg Yashin scorede to gange for Frederikshavn.

Det samme gjorde backen Mads Larsen, der spiller for både at være ligaprofil og for en landsholdsplads i den kommende sæson. 

Frederikshavn førte 2-0 efter et kvarter og så sig derefter ikke tilbage.

Nordjyderne fik også mål af en anden ny mand, Sebastian Brinkman, mens unge Radim Piroutek ligeledes var på pletten for Frederikshavn, der dermed har spillet seks perioder uden at lukke mål ind.

En ganske fin statistik, der må give et lille skud optimisme, selv om vi alle ved, at testkampe og turnering er to helt forskellige verdener.

Odense-spillerne må op på hesten igen søndag eftermiddag, hvor Aalborg Pirates kommer på besøg i VinMedKant Arena. 


Stærke målmænd og Rungsted-sejr i Bitcoin Arena BILLEDER: Fremragende skud fra Rungsted-Rødovre