Den rutinerede angriber skal i gang med sæson 13 og 14 hos sønderjyderne

Et af de helt store danskernavne er på plads i SønderjyskE Ishockey. Ikke bare for én, men for to sæsoner.

Sådan præsenterer SønderjyskE, at 32-årige Steffan Frank har lavet en toårig kontraktforlængelse, så han nu er klar til sin 13. og 14. sæson i Vojens-klubben.

Steffen Frank debuterede for førsteholdet helt tilbage i 2007/2008-sæsonen, og siden er han blevet noget nær indbegrebet af SønderjyskE Ishockey, selv om han lige havde et par afstikkere for en håndfuld år siden, hvor han fulgte Mario Simioni til Herning og Frederikshavn og en kort tur til Tyskland.

Den sønderjyske forward har haft nogle stærke sæsoner, siden han kom tilbage til SønderjyskE i 2017, og i de seneste sæsoner har han haft en stor aktie i både Continental Cup-guldet i 2020 og Final4-triumfen i 2021.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at klubben nu har sikret sig, at klubkoryfæet fortsat vil have hjemmebane i Frøs Arena.

- Steffen Frank er en af vores egne, og han har været en af danskerprofilerne i mange sæsoner, så vi glæder os på mange måder over, at han også er på is i Frøs Arena i de næste to sæsoner. Med forlængelsen af Steffen Frank sikrer vi os både kultur og kvalitet. Han har været mange år i klubben og er blevet en rigtig kulturbærer, men han leverer så sandelig også inde på isen, hvor han i sidste sæson lavede en af sine bedste sæsoner målt på point. Han er en vigtig forlængelse for os, og vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje igen efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

Steffen Frank har gennem årene i SønderjyskE Ishockey vundet mange medaljer – senest Continental Cup og pokalguld – og han håber, at han med kontraktforlængelsen skal opleve flere gode stunder i Frøs Arena.

- Jeg er glad for at få lavet en toårig kontrakt. Det, vi har gang i ude i klubben, har været godt de seneste år, og det er et spændende projekt. Vi har været med i toppen og vundet nogle gode trofæer, men der mangler stadig det sidste, som jeg håber at kunne være med til at få igen - et DM-guld.

- Jeg glæder mig også meget til, at vi nu skal spille Champions Hockey League og møde nogle store klubber. Det bliver spændende og godt for trup, klub, fans og sponsorer at få den oplevelse. Jeg har savnet alle mennesker og stemningen på lægterne i sidste sæson, og jeg ser frem til at spille foran de fantastiske fans i Frøs Arena igen. Jeg vil gerne sende en stor tak for opbakningen igennem hele sidste sæson i den sammenhæng. I var alle med til at vinde Final4 også, selv om I ikke kunne være i hallen, siger Steffen Frank.


Tidligere stor Metal Liga-profil huserer som træner i Kina GUSTAV GREEN er klar til en sæson mere i Rungsted