Forud for slutspillet, er det med stor ærgrelse at Aalborg Pirates på grund af skadesituationen, må se sig nødsaget til at ændre på holdkortet.

Stephen Andersons skade, som den senere tid, har holdt ham ude fra både træning og kamp, vurderes ikke fra lægestaben til at kunne forbedres, i en sådan grad, at han kommer til at kunne spille Continental Cup, eller i slutspillet på forsvarlig vis. På det grundlag tages Stephen Anderson af Aalborgs holdkort for at give sportschef Ronny Larsen en sidste mulighed, for at finde en erstatning, inden transfervinduet lukker i aften kl. 23:59.

Spillerkontrakten med Stephen Anderson ophæves pr. dags dato, og er truffet i fælles forståelse fra både Stephen og den sportslige sektor i Aalborg Pirates.

- Vi har været utroligt glade for Stephen Anderson både på og uden for banen, og det er bestemt ikke sjovt at træffe denne beslutning. Han kan forsat blive i Aalborg, og være med omkring holdet, men ikke som spiller på holdet resten af sæsonen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Stephen kom til Aalborg Pirates i denne sæson, og er noteret for 38 kampe, 15 mål og 8 assists.

 

 


Østrigsk forstærkning til Aalborg Pirates - debuterer i aften VICTOR CUBARS skifter til Herlev