Den danske målmand reddede 24 skud, da Belleville vandt over Toronto Marlies

Det var en stor aften for Mads Søgaard i aftes dansk tid, da han for første gang nogensinde spillede en professionel kamp i Nordamerika. Søgaard fik debut i AHL, hvor han med sit Belleville Senators-mandskab mødte Toronto Marlies. 

Det blev til en 5-3-sejr til Belleville, der dermed snuppede sjettepladsen i den canadiske fra netop Toronto-mandskabet. 

Mads Søgaard reddede 24 af 27 skud og leverede gennemgående en ret fin indsats. Det afstedkom store roser fra træner Troy Mann.

- Han var fremragende. Han er meget stor og fylder i målet, det er tydeligt for enhver og noget, man elsker som træner. Hans måde at arbejde med pucken på var fremragende, og stensikkert en glædelig overraskelse for mig Han var i stand til at lave gode pasninger til at vore forsvar og på den måde sætte spillet godt gang i. Det var til stor hjælp for holdet, lød det fra Mann overfor den lokale radio, QuinteNews.

De to hold mødes i aften dansk tid klokken 21 igen, og Mads Søgaard får genvalg hos Senators. 

- Han var i kontrol i hele kampen og havde styr over pucken. Der var mange gode præstationer på holdet, men Søgaard var specielt stærk, sagde Troy Mann.

 

 


SLUTSPILLETS POINTLIGA: Finaleholdene dominerede MARK PEDERSON tilbage i Europa - bliver coach i Augsburg i DEL