Stort sponsorat til Blue Fox og tre andre profklubber fra Herning Kommune

Ishockeyen i Herning synes at finde en vej til at overleve - og komme godt ud på den anden side. Salget af støttebilletter er gået glimrende, men i dag kom et pift, et tilskud, som i den grad giver Blue Fox medvind.

Herning Kommune tegner nemlig et sponsorat på 500.000 kroner som en del af en slags hjælpepakke til de lokale eliteklubber på den midtjyske egn. 

Borgmester Lars Krarup skriver følgende på sin Facebook-side: 

- Vi har godkendt at lave fire sponsorater i hhv. FC Midtjylland, Herning Blue Fox, HC Midtjylland og Herning-Ikast håndbold. I min tid som borgmester har vi i Herning Kommune (modsat mange andre kommuner) haft det princip, at vi ikke indgår sponsoraftaler med vores elite-klubber men i stedet for investerer i gode fysiske rammer for både bredde- og eliteidrætten.

Men klubberne er, som mange andre, i en helt særlig situation.

Og de har derfor alle henvendt sig til kommunen med det for øje, om vi på nogen mulig måde ekstraordinært kan hjælpe.

Det har vi i dag så drøftet politisk.

De fire klubber bidrager alle til fælles stolthed, identitet og passion for vores lokalområde, ligesom de mange fans omkring klubberne hver især skaber sammenhold og fankultur på vores egn.

Vi har godkendt engangs-sponsorater som følger:

1.000.000 kr til FC Midtjylland
500.000 kr til Herning Blue Fox
300.000 kr til HC Midtjylland
150.000 kr til Herning-Ikast håndbold.

Sponsoraftalerne skal selvfølgelig laves efter normale markedsvilkår og med den branding og værdi for Herning som enhver anden sponsor vil få for disse beløb, lyder det fra borgmesteren. 


Kim Staal bliver angrebstræner for U20-landsholdet Nattoget ingen hindring for Pirates mest trofaste fan