Rødovre-trænerens nye klub er afsløret

Magnus Sundquists nye klub er afsløret.

Den nu tidligere Rødovre-træner begynder allerede i dag sit nye virke som træner i Karlskrona HK, som satser hårdt på at vende tilbage til Allsvenskan, Sveriges næstbedste liga. 

Karlskrona skal derfor have et hurtigt boost, hvis det skal være allerede i denne sæson, for klubben ligger nederst i tabellen i AllEttan Södra, hvor de 10 bedste hold i det sydlige Sverige mødes inden den kommende playoff, der til sidst skal formidle, hvilke seks klubber, der skal med kvalserien til Allsvenskan.

Derfra kommer kun et enkelt hold op til Allsvenskan, så det er noget af et nåleøje, Sundquist skal tage klubben igennem. Måske i denne sæson, måske i den kommende sæson. 

Magnus Sundquist tager over efter den unge træner Eric Karlsson, der nu bliver assisterende træner. 

- Han er en træner, som jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med tidligere. Han har været både cheftræner og assisterende træner på højere niveauer og har erfaring med at tage et hold opad i seriesystemet. Han er god hockeycoach og et godt menneske, siger Micke Sundlöv, der er sportschef i Karlskrona og tidligere har arbejdet sammen med Sundquist i Brynäs i SHL.


OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital VIDEO: William Rørth efter Rødovre-Esbjerg