Veteranen fortsætter hos vestjyderne

Sune Hjulmand er og bliver "Esbjerg-dreng."

Og i den kommende sæson bliver han holdkammerat med en af sine bedste kammerater, Philip Larsen. 

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen med Philip Larsen afslørede Esbjerg Energy nemlig også, at Sune Hjulmand spiller for vestjyderne i den kommende sæson.

I modsætning til Philip Larsen er Sune Hjulmand langtfra en debutant i den gule trøje, for "trotjeneren" - som man siger på svensk - har spillet i klubben helt tilbage siden 2005/06-sæsonen. 

Han glæder sig til at spille sammen med Philip Larsen i den kommende sæson. 

- Det er en stor dag, der har været undervejs længe. Vi har prøvet at få det her til at lykkes i et stykke tid. Det er drengedrøm og en aftale, vi har lavet længe siden, der nu er gået i opfyldelse, siger han til Radio Victoria.

- Philip er så dygtig, at han stort set kunne spille i enhver liga i verden. Han kommer hjem for at vinde her og han er en ekstremt god offensivspiller. Men jeg har også brugt ham til at sidde og snakke ishockey og lære noget om mit eget spil og hvordan jeg gør det. Det skal han også tage med ind i omklædningsrummet, så det er ikke kun ude på isen, han kan hjælpe os. Nu har han valgt Esbjerg, og det er en rigtig stor signing, siger Sune Hjulmand - også til Radio Victoria. 


Rasmus Søndergaard tager en tørn mere i Frederikshavn PHILIP LARSEN KLAR FOR ESBJERG ENERGY