Tre Kronor er på besøg i Vojens og Esbjerg onsdag og torsdag, og der er stadig billetter at hente til de to storkampe

Godt nok er det tidligt på VM-sæsonen, men et ganske stærkt besat svensk mandskab på besøg i Danmark lugter da i den grad af noget lidt større end bare en almindelig testkamp. 

Pucken droppes i Vojens onsdag aften 19:30 og i Esbjerg 19:00 dagen efter, og der er stadig billetter at hente til de to opgør, hvor Heinz Ehlers tager et dansk hold med mange navnkundige aktører på isen i det syd- og sønderjyske. 

For eksempel er det første gang, Nicklas Jensen spiller, siden han i efteråret pådrog sig en skade for sin schweiziske klub Rapperswil-Jona. Det var i øvrigt på et tidspunkt, hvor Jensen var i absolut topform i begyndelsen af sæsonen. 

Og hvem ved, om Patrick Galbraith får en landskamp mere på sin hjemmebane i Vojens? Han er hentet ind som "mentor" for de to unge målmænd Kristers Steinbergs og William Rørth, der også er med i truppen. 

Mon ikke også Esbjergs publikum glæder sig til igen at sige goddag til "deres drenge" Krogsgaard, Wejse og Andersen- og Felix Scheel, der jo blev topscorer i Metal Ligaen i sin foreløbig sidste sæson for vestjyderne. 

Om den svenske trup siger Tre Kronor-træner Sam Hallam: 

- En stærk trup med mange spillere som er VM-aktuelle, ikke mindst på forwardsiden. Vi har flere spillere, som har været med i truppen tidligere på sæsonen, og som har gjort det godt. Det er stærkt med en blanding af etablerede, rutinerede spillere og debutantanterne  Jacob Johansson, Joel Nyström, Samuel Johannesson, Victor Sjöholm, Filip Bystedt och Marcus Sylvegård, lyder det.

Billetter til kampen i Vojens onsdag 19:30

Billetter til kampen i Esbjerg torsdag 19:00


For første gang i historien: Herning og Esbjerg skal ud i en "bedst af 1"-afgørende kamp LUKAS HORAK MÅNEDENS TISSOT SPILLER I MARTS