Den nye Herning-målmand havde nogle hektiske døgn før han kunne spille for Blue Fox

Det gik stærkt, da Thomas Lillie skulle skifte fra italienske Fassa og "hjem" til Metal Ligaen, hvor han efterhånden har repræsenteret en del klubber. 

Dog ikke Herning, før han altså i fredags debuterede for Blue Fox, da midtjyderne vandt 5-1 over gæsterne fra Aalborg.

Allerede op til Metal Final4 havde Herning bud efter Lillie, men på det tidspunkt var Fassa Falcons - fra byen Canazei - ikke slået ud af Alps Hockey League endnu og ville altså ikke slippe sin danske målmand. 

Men da Herning igen henvendte sig for at finde en mand til målet, var Thomas Lillie parat. 

- (Sidste) torsdag over middag fik jeg et opkald fra Daniel (Nyegaard, Hernings sportschef), og så gik det stærkt. Vi havde forspildt muligheden for at komme i slutspillet, og så var klubben dernede med på at lade mig gå, sagde Thomas Lillie til Sportherning.dk efter debuten mod Aalborg. 

- Jeg pakkede min lejlighed ned og fik gjort rent efter bedste evne, og så kørte jeg de fire timer fra Canazei til lufthavnen i Milano. Her jeg sad hele natten og fløj i morges. Så jeg har stort set ikke ikke sovet i 36 timer, forklarede Lillie.  

- Jeg fik måske lige en halv time derhjemme i eftermiddag, men det er også det hele. Det kan nogle gange gå stærkt i sportens verden, forklarede Lillie til Sportherning.dk. 

Blue Fox har foreløbig Lillie og Valdemar Andersen i målmandstruppen, hvor Mac Carruth også er inkluderet. Lettiske Janis Fecers har såmænd også fået en enkelt hel kamp for Blue Fox i denne sæson. 


Frederikshavns Christopher Frederiksen afløser Nicklas Jensen i landsholdstruppen VIDEO: AALBORGS NYE CANADIER fyrer et kompetent skud af