Men Brayden Sherbinin havde også et stort minus i plus/minus-statistikken i sidste sæson

Man skal aldrig lade sig narre fuldstændig af videoer med højdepunkter fra en enkelt spiller.

Men de er trods alt med til at give et billede af spillerens plusser og gode sider. Og dem er der et par stykker af, hvis man ser på Aalborgs nye mand Brayden Sherbinin, der i fjor fik lavet en video med højdepunkterne fra sidste sæson, hvor han spillede for Fife Flyers.

Den skotske klub i den britiske Elite Ice Hockey League sluttede som en af to klubber uden for slutspillet, men det forhindrede ikke Brayden Sherbinin i at lave et par giftige mål ude fra blå linje, som det kan ses i videoen, der også afslører, at Sherbinin er i stand til at sætte en god hård tackling. 

I alt lavede han 10 mål og 21 assister i sidste sæsons 53 kampe, og sneg sig dermed ind blandt de 10 mest scorende backer i EIHL. 

Det hører også med til historien om Sherbinin, at hans plus/minus-statistik stod på -23, da sæsonen skulle gøres op, men logisk nok er det ofte spillere på bundhold, der har den laveste plus/minus på bogen.

Herfra spår vi, at Sherbinin i hvert fald bliver en mere livlig karakter på isen end Paul DeNaples, som han afløser på Aalborgs blå linje. 

Han har spillet sine første 10 kampe i denne sæson hos Tulsa Oilers i ECHL og spørgsmålet er selvfølgelig, om han skal bruge tid på at tilpasse de større isflader i Danmark. I Storbritannien spiller de fleste klubber på små isflader, og det er også på den måde, at Sherbinin har indledt sæsonen. 

Nu skal han være med til at vende Aalborgs lige nu ret kedelige stime på to nederlag og 15 mål imod i de seneste to kampe. 

 


Thomas Lillie sov ikke i 36 timer før debut Herlevs svenskere har pucken mest