Aalborg-angriberen ser dog gerne lidt mere omtanke i spillet

Aalborgs altid farlige angriber Thomas Spelling blev i går kåret til man of the match i kampen mod SønderjyskE, som nordjyderne endte med at vinde 5-4 på en sen scoring af Mikkel Højbjerg. Vigtig sejr for nordjyderne, der havde brug for et skud moral og tre point efter en lidt hård periode med mange nederlag og en uvant placering nederst på formbarometeret. 

- Vi har det helt fint, selv om vi har tabt kampe på det seneste. Man kan ikke gå igennem en sæson uden at have en downperiode, og lad os bare sige, at vi har haft vores nu, sagde Thomas Spelling til Pirates TV efter kampen i aftes. 

Spelling selv leverede tre assister og viste sig dermed positivt frem efter at også han måske har været forsvundet noget ud af teksten i den seneste periode af kampe.

- Vi startede rigtig godt og spillede en god første periode, men i midten af anden periode kom der en del udvisninger, og rytmen forsvandt ud af kampen. Vi glemte at holde os til den simple gameplan, konstaterede Spelling, der blev spurgt om, hvorvidt Aalborg-spillerne har en approach til kampen, der måske lige er offensiv nok. 

- Ja, vi bliver måske lidt for offensive og giver tre mod en-situationer til modstanderne. Vi skal spille med lidt mere omtanke, konstaterede Spelling, der naturligvis er optimist frem mod slutspillet. 

- Sejren i aften var rigtig vigtig for moralen. Vi har haft skide god træning i pausen og der er virkelig god stemning i truppen, konstaterede Thomas Spelling efter de tre point.

Allerede torsdag er Aalborg i aktion igen, når det gælder Esbjerg på udebane. Vestjyderne har taget 15 point af 15 mulige mod Aalborg i denne sæson. 

 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra kampen Odense-Rungsted Aalborg sled sig til sejr mod decimeret SønderjyskE-hold