Den tidligere SønderjyskE-spiller tager over i Furuset

I de "gode, gamle dage" var Lars Foder tredobbelt dansk mester med SønderjyskE, og han var blandt andet med på det hold, der spillede sig til et sensationelt guld i 2006 og dermed satte en ny æra i gang.

I sine sidste år som aktiv valgte Lars Foder en utraditionel vej og drog til Island for at træne og spille i den nationale liga, hvor han fik et ganske stort navn. Han var træner for det islandske kvindelandshold og U20-landshold, inden han tog til Norge for at træne og spille for Moss Hockey i den næstbedste række.

Derefter gik turen til svenske Osby, inden Lars Foder igen vendte tilbage til Norge, hvor han spillede sin sidste aktive sæson på Lørenskogs andethold i den tredjebedste række. 

Derefter er han forblevet i Norge og får nu sin hidtil største træneropgave. Furuset i udkanten af Oslo er en af store traditionsklubber i Norge, men klubben er for øjeblikket i den nederste del af den næstbedste række, Division I. Den position skal den 36-årige tidligere Vojens-spiller nu forsøge at forbedre, og han får et fint skudsmål med fra sin kommende chef. 

- Ansættelsen af Lars Foder er vi strålende fornøjet med. Han har bred erfaring både som spiller om træner og står for moderne ishockey, som vi som klub ønsker at repræsentere. Han er en tydelig leder, som stiller store krav til spillerne og organisationen. Vi har stor tro på, at Lars vil hjælpe os til at tage nye skridt fremad, siger siger manager/holdleder i Furuset Ishockey, Ivar Kaas, til Akers Avis Groruddalen.

Furuset var senest norsk mester i 1990, mens har i de seneste mange sæsoner været i landets næstbedste række. 


VM-HOLDET MED 9 SPILLERE FRA METAL LIGAEN i den forgangne sæson SAMU PERHONEN bliver ny Bulldogs-målmand