Det bliver Erik Hjalmarsson og Thor Dresler der skal stå i spidsen for næste sæsons hold i Rungsted

Både Erik Hjalmarsson og Thor Dresler fortsætter hos Rungsted Seier Capital den kommende sæson, hvor de skal udgøre trænerteamet. 

Det skriver Rungsted på sin hjemmeside, hvor duoen præsenteres således:

Erik kom til Rungsted som spiller tilbage i 2014, hvor det blev til to sæsoner i den mørkeblå trøje.

Da den aktive karriere sluttede blev han ansat som assistenttræner, først under Björn Hellkvist og sidenhen under Peter Johansson og Flemming Green, inden han i januar 2019 overtog cheftræner jobbet.

I de lidt over tre sæsoner som cheftræner er det blevet til tre finalepladser, to danske mesterskaber, to grundspilssejre og en Final 4 triumf.

Herudover er Erik blevet kåret som årets træner i Metal Ligaen to gange.

Thor Dresler kom til Rungsted Seier Capital i midten af den forgangne sæson, og faldt hurtigt til i det nordsjællandske.

I karrieren som assistentræner har Thor vundet to mesterskaber med Esbjerg Energy.

- Vi synes det er naturligt at fortsætte med de trænere, der bragte os i dette års Metal Liga-finale udtaler sportschef Morten Hagen.
Da det blev klart Flemming Green søgte nye udfordringer, tog vi en snak med Erik om, hvordan han følte, vi kunne skrue det bedst sammen, og han pegede med det samme på Thor. Der har været et godt samarbejde, og jeg er overbevist om at Erik og Thor vil være en stærk duo til den kommende sæson, siger Rungsted-sportschef Morten Hagen. 


Højbjerg-brødrene fortsætter i Aalborg i yderligere to sæsoner VIDEO: Joachim Holten Møllers afskedsinterview