Tvillingerne er også at finde hos mesterholdet efter sommerferien

Tvillingerne Martin og Mikkel Højbjerg skal i gang med deres syvende sæson i Pirates efter, at de kom til klubben i 2016 fra Rødovre Mighty Bulls. 

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse. 

- Martin og Mikkel har en stor spilforståelse, og de har begge bygget på deres spil over de seneste par sæsoner. Begge yder en stor indsats for holdet på isen. De er professionelle i deres tilgang til spillet, og er gode læremestre for vores unge spillere, der er på vej frem, udtaler sportschef Ronny Larsen i forbindelse med forlængelsen. 

Højbjerg-tvillingerne kom til Aalborg forud for 2016/17-sæsonen, og har været med begge gange, at Pirates har vundet The Double. I den forgange sæson har et par småskader gjort, at de ikke har spillet så meget sammen, men alligevel har de haft succes, hvilket bare vidner og deres høje høje niveau sammen og hver for sig. De sluttede sæsonen sammen i kæde med Tobias Ladehoff, der har haft en stærk sæson. 

Martin Højbjerg endte med 19 point i 33 kampe i grundspillet, mens Mikkel endte på 24 point i 34 kampe, mens det blev til fem point for Martin og seks point for Mikkel i slutspillet. 

- Begge er en vigtig del af holdet i Pirates, hvor de spiller med i powerplay, men også yder en stærk indsats i boxplay, slutter Ronny Larsen 


Jaspers fortsætter som Esbjerg-træner Trænerteamet er på plads i Rungsted