Den stabile back fortsætter i klubben på en langtidskontrakt

Lasse Bo Knudsen er en populær og stabil mand i Aalborg, og nu fortsætter han yderligere tre sæsoner i hjerteklubben i det nordjyske. 

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse her til aften. Lasse Bo Knudsen præsenteres således: 

- ”Bosse” er en stærk spiller at have på holdet. En spiller, som de andre hader at spille imod, da han altid er lige bag modstanderen og klar til at sætte en tackling. En spiller, som man hader at spille imod, da han kommer under huden på modstanderne, hvilket er en fordel for os, siger sportschef Ronny Larsen. 

Lasse Bo har spillet otte sæsoner i Metal Ligaen og har allerede rundet de 300 kampe for Aalborg. Han fik sin debut tilbage i 2013/14-sæsonen, i en alder af 17 år. 

- Med kontrakten til Lasse Bo, får vi endnu en dansker på plads til den kommende sæson. Lasse har spillet en god sæson, og har lagt på i sit spil i denne sæson i det defensive spil, slutter sportschef Ronny Larsen. 

Lasse Bo Knudsen har dermed kontrakt med Aalborg Pirates til og med 2023/24-sæsonen.

Dermed slutter han sig til de spillere, der allerede har kontrakt for den kommende sæson. George Sørensen, Mikkel og Martin Højbjerg, Julian Jakobsen, Tobias Ladehoff, Jeppe Jul Korsgaard, Jonas Jakobsen og Thomas Spelling har allerede kontrakt med Pirates. 


John Muse og co. nedkæmpede Aalborg i slutspilsoptakt TV2 SPORT med fokus på BÅDE Vojens og Herning i aften