En klub dominerer i denne uge

Der var endelig god action i Metal Ligaen igen i denne uge, hvor der var syv kampe på plakaten. To af dem var Esbjerg mod Aalborg - kampe som vestjyderne begge trak sig sejrrigt ud af. Ugens hold - som redaktionen har valgt - bærer præg af et Energy-hold i solid form:

Målmand: Cristopher Nihlstorp (Rungsted) - Vandt duellen på millimeter over et par andre konkurrenter. Nihlstorp var tilbage fra en skadespause og var altså blot otte sekunder fra et shutout mod Herlev i fredagens kamp, hvor han endte på en redningsprocent på 95.4.

Back: Simon Grønvaldt (Esbjerg) - Er i gang med en kanonsæson og har fået sin anden ungdom under Jaspers. Leverede to assister og stod med +3 i plus/minus i de to kampe, sidstnævnte faktor gjorde, at han lige nøjagtig sendte holdkammeraten Davis Vandane ned på "lige ved og næsten".

Back: Reid McNeill (Herning) - Spillede sin statistisk set bedste kamp i sæsonen i Vojens fredag aften, hvor han scorede målet til 1-0 og samtidig spillede helt fejlfrit i defensiven. Havde desuden seks skud på mål, så han var en faktor på alle parametre. 

Forward: Trevor Cheek (Rødovre) - I to åbne dueller mellem Rødovre og Odense var Trevor Cheek den store forskel tirsdag aften, hvor han med et hattrick sørgede for den vigtige sejr til Mighty Bulls. Den individuelle præstation bringer ham lige nøjagtig ind foran de andre profiler i serien mellem Rødovre og Odense. 

Forward: Charles Corcoran (Esbjerg) - Vi har tidligere efterlyst større produktion fra Corcoran og makkeren Puffer i Esbjergs angreb. Det fik vi altså så i sidste uge, hvor Corcoran i den grad blomstrede i kampene mod Aalborg. Her leverede han to mål og tre point og spillede i alt over 40 minutters ishockey. 

Forward: Brady Shaw (Esbjerg) - Blandt mange flotte Esbjerg-præstationer er der endnu engang plads til Brady Shaw, der virkelig har været et forrygende køb for vestjyderne. Shaw leverede et mål, fire assister og stod med en plus/minus på +3, da facitstregen blev trukket fredag aften.


VIDEO: HØJDEPUNKTER FRA Odense-Rødovre Patric Wener: Vi er lidt rustne efter tre ugers pause