Herlev Eagles er kommet fra start efter den lange "Corona- og landsholdspause" med et enkelt point i to kampe. Fredag aften blev det til et 1-2-nederlag i Rungsted i en kamp, hvor Eagles stort set spillede lige op med favoritterne. 

- Vi har stor respekt for Rungsted. De har et stærkt hold, men fem mod fem spillede vi faktisk lige op med dem fredag aften. Forskellen var, at deres powerplay var en tand bedre end vores. De scorede to gange i powerplay og det afgjorde kampen. I tredje periode spillede vi virkelig godt, og der synes jeg faktisk, vi var en smule bedre end dem, sagde Patric Wener til Metalligaen.dk efter kampen fredag aften. 

Det har været tre lange uger for Herlev uden kampe, og det betød ifølge Herlev-træneren også, at pasninger og afslutninger ikke sad helt som håbet. 

- Vi mangler vores "game feeling". Det tager tid at få fornemmelsen af at spille kamp igen, og når du er lidt rusten, er du måske ikke helt så skarp, når du får chancen for at afslutte, samtidig med, at du er en smule langsommere i dine beslutninger. Vi kommer til at score flere mål, når vores "game feeling" kommer igen, forsikrede Wener.

I har fået et offensivt es ind med Matthias Asperup. Hvad tænker du om den tilgang?

- Asperup er jo en game changer. En mand, der scorer mål, laver assister og præsterer det uventede. Vi kommer til at bruge ham rigtig meget, konstaterede Herlev-træneren. 



UGENS HOLD ER SAT: Se hvilke seks spillere, der er i ugens A-kæde METAL FINAL4: Isolerede Frederikshavn kom et mini-skridt nærmere, "skæbnekampe" tirsdag aften