A-kæden er klar med seks spillere lige her

Vi tager mandagskampen mellem Aalborg og Rødovre med i regnskabet for denne omgang ”ugens hold”, der bliver det sidste inden landsholdspausen. Vi har sædvanen tro udvalgt seks stærke spillere, der får plads på ugens A-kæde

Målmand: William Rørth (Rødovre) – Nok fik Rødovre ikke sejre ud af kampene mod Herning og Aalborg, men Rørth sørgede for, at Rødovre fik holdt både Herning og Aalborg nede på et mål. Noget af et statement i kampen om pladsen i Rødovre-buret under den nye træner Sundquist.

Back: Morten Jensen (Rungsted) – Var nærmest eneansvarlig for Rungsteds sejr i Herning og involveret i samtlige fire Rungsted-scoringer. Spiller som ekstra angriber for de forsvarende danske mestre og er nærmest her, der og allevegne.

Back: Oskar Drugge (Herning) Manden for de vigtige scoringer. Noterede en sen udligning mod Rungsted og Hernings 1-0-mål mod Rødovre. Desuden assisterede han på 2-0, da Herning slog SønderjyskE. Den rette mand på de rette tidspunkter.

Forward: Pierre-Olivier Morin (Aalborg) – Pragtpræstation af Morin torsdag aften i Odense, hvor han konstant stod de rette steder og leverede mål nøjagtig, når Aalborg havde brug for det. En ”unsung hero” for Pirates.

Forward: Oliver True (Odense): Blev ”matchvender” og matchvinder i kampen i Frederikshavn mandag aften, hvor han var en af banens bedste. Fortsatte med at være målfarlig mod Aalborg, selv om det rakte til sejren for fynboerne.

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg): Spillede en glimrende kamp i Odense onsdag aften, hvor han sin styring til Pirates’ 5-3-mål satte en afgørende stav på kampen. Det samme gjorde han lynende hurtigt mod Rødovre i aftes, hvor han i det blot 13. sekund afgjorde overtiden.  


Rødovre og Julius Persson ophæver samarbejdet RETRO: Bjarnes liv er ishockey – og nu får sønnen debut på landsholdet