A-kæden for den forgangne uge er sat

Sædvanen tro har vi efter ugens tætte program sat ugens hold i Metal Ligaen - her er de seks spillere, der er kommet ind:

Målmand: Simon Nielsen (Herning Blue Fox) - Har i den grad fået fat sammen med Herning-defensiven. Nielsen spillede to pletfri kampe (4-0 over Frederikshavn, 4-1 over Aalborg) og nærmer sig topformen. 

Back: Daniel Nielsen (Herning Blue Fox): Alt er ved det gamle, når Nielsen er oppe over 20 minutters spilletid og kommer fra to kampe med tre assister. Den gamle kan endnu. Flot uge af Nielsen og hans makkere i Herning-forsvaret. 

Back: Matt Prapavessis (SønderjyskE): Spillede en hovedrolle i samtlige tre SønderjyskE-kampe i løbet af ugen. Prapavessis er allerede tilbage i den dominerende rolle, han indtog senest han var i Vojens. Skarp både i defensiven og offensiven. 

Forward: Cam Brace (Herning Blue Fox) :Så er det med at passe på igen for modstanderne, for Cam Brace ser ud til at have fundet formen. To store præstationer mod Aalborg og Frederikshavn gav afkast i tre scoringer og en assist. 

Forward: Trevor Cheek (Rødovre): Han blev holdt lidt nede søndag eftermiddag, men fredag aften var Cheek ikke til at stoppe med sit hattrick og en enkelt assist oveni i det vilde drama i Herlev. 

Forward: Marcus Olsson (Rungsted): Blændende af Olsson søndag eftermiddag i Vojens, hvor han sammen med makkeren Persson var her, der og alle vegne og kompenserede for den sløje omgang mod Aalborg. 

 


RETRO: Sebastian gav sin far en god idé FREDERIK DICHOW lånes ind til Rungsted - skadet Nihlstorp skal erstattes