Hvilke seks spillere har fundet vej? du får svaret lige her

Seks spillere har fundet vej ind på ugens hold efter kyndig vurdering fra redaktionen, der har sat ugens A-kæde, der ser ud som følger:

Målmand: Frederik Dichow (Odense) -  Fik chancen i Vojens fredag aften og var med til at annullere adskillige SønderjyskE-powerplays sammen med holdkammeraterne. 32 redninger på 33 skud. Stærk aften for den unge mand.

Back: Mads Larsen (Frederikshavn) - Tre flotte kampe af Mads Larsen, der for alvor må banke på til et eventuelt landshold, når det kommer så langt. To scoringer, et enkelt plus og langt over 20 minutter i snit på en flot uge. 

Back: Shane Hanna (Rungsted) - Han ejer mere eller mindre isen for øjeblikket for Rungsted og sætter forrygende accenter for øjeblikket. Spillede over 32 minutter tirsdag aften i Odense og fuldendte ugen med fire point og to fremragende kampe. 

Forward: Craig Puffer (Esbjerg) - Tal om at være matchafgørende, for det var Puffer i kampen mod Aalborg. To scoringer i powerplay på oplæg af sine nordamerikanske makkere. Sikker eksekvering med blot 2,7 sekunder igen, da Esbjerg fik muligheden for overtal i overtiden. 

Forward: Christopher Frederiksen (Frederikshavn) - Mange byder sig til hos nordjyderne, der havde en perfekt uge. Det samme havde Frederiksen, der noterede sig for mål, assist, +3 i plus/minus-statistikken og masser af spilletid i kampene mod Rødovre og Herning. 

Forward: Pierre-Olivier Morin (Aalborg) - Nordjyderne arbejdede sig til syv point i tre kampe gennem ugen og Pierre-Olivier Morin var involveret i mangt og meget. To powerplay-mål mod SønderjyskE og vigtige oplæg til holdkammeraterne både i kampene i Esbjerg og Herlev i weekenden. 


KAMPENE STOD STILLE I TO MINUTTER: Opsigtsvækkende strejke af spillerne i Schweiz BILLEDER: SKARPE SKUD FRA Herlev-Aalborg