Se hvilke seks spillere, der har ramt ugens A-kæde

Der er masser af spændende navne på Ugens Hold, der er udtaget efter en heftig uge med hele 12 kampe - heldigvis uden Corona i trupperne og med masser af god ishockey til følge. Nu mangler vi bare tilskuerne. De 375 mennesker, der var inde til kampene i den forgangne uge, kunne se følgende spillere levere indsatser, som sender dem ind i det fine selskab:

Målmand: Mads Søgaard (Esbjerg Energy) - Var outstanding i de sidste to perioder i Frederikshavn, da Esbjerg skulle forsvare 3-0-føringen efter første periode og fortsatte fredag mod SønderjyskE med en række meget flotte parader. Henholdsvis 38 og 25 redning i de to kampe.

Back: Victor Panelin-Borg (Aalborg Pirates) - Stærkt defensivt arbejde i Aalborgs rækker og kun fire mål imod i løbet af ugens tre kampe. Svenske Panelin Borg med lige i underkanten af 20 minutter pr. kamp, +5 og både mål og assist i en meget stærk uge.

Back: Anton Johansson (Herlev Eagles) - Søndag stod Panelin-Borg overfor blandt andre landsmanden Anton Johansson fra Herlev, der med 25:47 minutter på isen også fik lov at arbejde for føden. Johansson med point i samtlige tre kampe i ugen og medvirkende til, at Herlevs defensiv nu er surret tæt sammen.

Forward: Gorm Topholt (Frederikshavn White Hawks) - Den lille, arbejdsomme forward gik forrest i tre kampe i løbet af ugen, hvor Frederikshavn fredag aften og søndag eftermiddag fik vendt den kedelige stime. Topholt kronede en stor uge med et glimrende scoring på straffeslag mod Herlev og havde ligeledes to assister mod Esbjerg.

Forward: Maksim Popovic (Rødovre Mighty Bulls) - En virkelig fin weekend for Rødovre, der tog fem point på de indbyrdes konkurrenter fra Odense. Popovic scorede to gange fredag aften, skabte selv det første mål på egen hånd og lagde til med en scoring og skarp indsats søndag mod Esbjerg.

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg Pirates) - Stærk nordjysk uge med maksimumpoint ni i tre kampe. Kaptajnen gik forrest med over 20 minutter i alle tre kampe, tre scoringer og +3 samlet i plus/minus-statistikken. Jakobsen er i absolut topform for øjeblikket.

White Hawks-boss: Håb om skinne til Justin Shuggs finger VIDEO: Se målene fra Rødovre-Esbjerg