Lars Mølgaard håber på, at canadieren måske kan spille i nærmeste fremtid

Da Frederikshavn i går vandt over Herning, var det uden Aleksandr Bumagin og Justin Shugg, to af de spillere, der normalt er blandt de toneangivende hos vendelboerne. Men måske er der begrundet håb om, at begge er med i nogenlunde nærmeste fremtid. Det siger White Hawks' sportslig ansvarlige i bestyrelsen, Lars Mølgaard, i et interview med klubbens Web-tv.

- Shugg har problemer med sin finger (tommelfingeren, red.), men måske kan vi få lavet en skinne, som han kan spille med, mens Bumagin lige nu er ude fra "dag til dag", siger Lars Mølgaard i interviewet.

Her glæder han sig også over, at spillere som Gorm Topholt og Mikkel Bertelsen har taget over og vist flotte takter, mens profilerne har været ude af isen. 

Mølgaard får ligeledes stillet spørgsmålet om situationen med klubbens lejede spillere, Liam Folkes, Joachim Blichfeld og Kristians Rubins, der alle kan være på vej retur over Atlanten inden længe. 

- Hvis de ryger over på et tidspunkt, kigger vi selvfølgelig ind i noget økonomi, der skal løses. Når det sker, har vi selvfølgelig fuld fokus på situationen og på, hvordan den skal løses, siger Lars Mølgaard. 

 


METAL LIGAEN TV: Marcus Olsson efter comeback og sejren over Odense UGENS HOLD: Rutine og nye navne har spillet sig ind i denne uge