Vi sætter ugens seks bedste spillere lige her

En hektisk uge med masser af Metal Liga-kampe og stor underholdning rundt omkring i arenaerne. Seks spillere gjorde det så godt, at det rækker til en plads på ugens hold.

Målmand: Emil Kruse (Herning Blue Fox) - den svensk-midtjyske målmand var skarp to gange i sidste uge. Først mod et Rødovre-hold, der faktisk pressede ganske godt på i Kvik Hockey Arena. Derefter vandt han i Aalborg i straffeslag, hvor han blev den store i den direkte duel med Georg Sørensen efter 24 redninger i løbet af kampen.

Back: Eemeli Räsänen (Frederikshavn) Er med sin kølige spillestil og det store overblik stille og roligt avanceret til Metal Ligaens måske bedste back lige nu. Umådelige mængder af istid og i Rødovre lørdag aften stod han såmænd også fadder til begge scoringer.

Back: Mike Little (SønderjyskE): Denne uge kunne ikke forløbe bedre for hverken Mike Little eller SønderjyskE. Den amerikanske kaptajn kunne se sit hold levere tre sejre, ni point og en billet til Metal Final4. Selv var Mike Little bidragsyder med fire assister og mest istid hos sønderjyderne. 

Forward: Mathias Mølgaard (Odense): Var Odenses bedste mand fredag aften mod SønderjyskE, hvor han skabte trafikken omkring Odenses scoring. Forinden havde Mølgaard haft en "Career Night" i 5-1-sejren mod Herlev, hvor han hamrede alt ind, scorede hattrick og skabte eufori i Spar Nord Arena.

Forward: Patrick Bjorkstrand (Aalborg): Løfter sig til en af de bedste spillere i Metal Ligaen og var toneangivende, da Aalborg i en sportslig massakre vandt 6-0 i Esbjerg tirsdag. Også skarp i Aalborgs comeback - 0-2 til 2-2 - mod Herning og med to mål og en assist i ugens to kampe.

Forward: Mike Szmatula (SønderjyskE): Mange SønderjyskE-spillere kandiderede til en plads på ugens hold efter tre sejre og ni point. Szmatula scorede et vigtigt powerplaymål i Rungsted og leverede også åbningsmålet mod Odense, inden han sluttede af med tomt bur-mål mod Herlev. Bliver mere og mere vigtig for SønderjyskE. 

 


Esbjergs defensiv holdt stand - 2-1-sejr i Rødovre Centrum Arena VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Odense