Følgende seks spillere har skudt sig ind efter en lang Metal Liga-uge

Masser af kampe i Metal Ligaen i den forgangne uge, hvor følgende seks spillere gjorde sig så godt bemærket, at de kunne komme med på Ugens A-kæde:

Målmand: Mac Carruth (Herning Blue Fox) To fuldstændig pletfri indsatser i 4-1-sejren i Esbjerg og 3-1 hjemme mod Herlev gav ham en GAA på 1.00, en redningsprocent på lige knap 96. Ugens mest solide målmand.

Back: Jesper Dahlroth (Frederikshavn White Hawks) Nok tabte White Hawks i Vojens i går, men forinden havde Jesper Dahlroth i to kampe spillet omkring 25 minutter (mod Rungsted og Esbjerg) og leveret fire assister i alt og noteret +2 i plus/minus-stats. Svenskerens hidtil bedste uge.

Back: Morten Jensen (Rungsted) Rungsted spillede to kampe med blot fire backer - og lidt til - og fik Jacob Gammelgaard med mod Aalborg. Morten Jensen var her, der og allevegne og selv om temperamentet slår lidt mere gnister end normalt, så var han en virkelig nøglespiller for Rungsted med 31, 34 og 31 minutter, mål og assist i Rungsteds tre kampe.

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg) Pirates-kaptajnen skyder med skarpt for tiden. Han afgjorde kampen i Rungsted, lavede mål i alle Aalborgs tre kampe i ugen og endte med en plus/minus på +7. Kan han holde formen frem til slutspillet, bliver han svær at styre for Pirates' modstandere.

Forward: Philip Marinaccio (Herning): Fejrede sin kontraktforlængelse med Herning og sin nyfødte søn ved igen at træde i karakter på Kvik Hockey Arena, hvor han scored e et mål og leverede en assist i kampen mod Herlev søndag eftermiddag. Scorede ligeledes i Esbjerg og stod på +4 i de to kampe tilsammen.

Forward: Kristian Jensen (Odense): Er brandvarm for øjeblikket og afgjorde i store træk to kampe. Matchvinder mod SønderjyskE og to mål og manden bag det afgørende mål mod Rungsted. Scorede ligeledes i kampen i Esbjerg og er i gang med at spille sin bedste sæson i karrieren i Metal Ligaen.

Ny SønderjyskE-kaptajn: Vigtigt kun at slippe et mål ind HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Odense