Følgende seks spillere er med på ugens hold

Der var masser af målfester i denne uge, hvor puckene nærmest væltede ind bag målmændene - med få undtagelser. Vi havde skarpe reportere med til kampene og har efter god snak med dem udtaget Ugens Hold. Det kommer her:

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE) Midt i en storsejr på 7-2 over Rødovre glemte man, at Galbraith faktisk leverede en habil indsats i SønderjyskE-buret, hvor han snuppede 33 af 35 Rødovre-forsøg i arenaen. 

Back: Rasmus Søndergaard (Frederikshavn) Beskrevet af vores Frederikshavn-reporter efter kampen mod Herlev: Ret beset kampens bedste spiller, med det varemærke man kender ham for. Stærkt defensivt spil. Han var samtidig på isen ved tre af høgenes scoringer.

Back: Mark Auk (Odense): Også beskrevet af vores udsendte reporter: Auk var over alt på isen idag. Han havde nogle glimrende defensive aktioner og stod bag flere af Odenses mål med aktioner fremad banen. Kampens bedste spiller. 

Forward: Jarkko Malinen (Herning): I dobbeltduellerne mellem Herning og Herlev var Malinen en nøglespiller. Ikke mindst i den første kamp i Herlev, hvor han stod bag gæsternes sejr med to scoringer og en assist oveni. 

Forward: Anders Biel (SønderjyskE): Det var en stor aften for unge Biel, der udnyttede sine 11 minutter perfekt: 17 skift, to mål og +3 i plus/minus-statistikken. Fredag aften i Rødovre kunne ikke være meget bedre for ham. 

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev): Det væltede ind med mål bag Herlevs målmænd i løbet af ugen. Men i den anden ende var Alexander Lindqvist-Hansen i den grad på spil med fire mål og fem point i tre kampe og hele tiden present på det smalle Herlev-mandskab. 


VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Rødovre OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy