Vi sætter sæsonens første ugens hold efter fire kampe

Så skal vi til det igen - endelig - ugens hold på Metalligaen.dk skal sættes. Baseret på vurderinger fra skribenter og redaktør her på sitet. Følgende seks spillere har gjort sig fortjent til at komme med ind på holdet:

Målmand: George Sørensen (Aalborg) - Leverede i den grad varen, da Aalborg i to minutter var under belejring i kampen mod Odense fredag aften. Fynboerne havde fem mod tre i næsten to hele minutter, men kunne ikke passere Sørensen, der fulgte op med en flot kamp i Herning søndag.

Back: Victor Panelin Borg (Aalborg): Som altid løste svenskeren i weekenden sine defensive opgaver på glimrende vis. Hans fine og vigtige mål i Herning til 3-1 gjorde Panelin Borgs søndag til noget ekstraordinært og han er derfor med på ugens hold.

Back: Morten Jensen (Rungsted): Helt forrygende åbning på sæsonen i Herlev-kampen. Over 27! minutter på isen og tre point og en plus/minus-statistik på +2. Syv skud og her, der og allevegne. Fortsætter takterne fra sidste sæson.

Forward: Søren Nielsen (Esbjerg): Slog virkelig til i de afgørende momenter i tredje periode fredag aften. Sejrsmål 11 sekunder før tid og en suveræn assist på Craig Puffers 1-2-mål. Stor premiere for Esbjergs nummer 9.

Forward: Alexander Lindqvist Hansen (Herlev): Herlevs nye kaptajn gik forrest i premieren mod Rungsted. Som altid hidsigt arbejdende og i tirsdags fik han endda krydret indsatsen med to scoringer. Dejlig type, som Eagles kan stole på.

Forward: Brady Vail (Rødovre): Kan vise sig som den rigtige mand for Rødovres angreb. Leverede en stærk indsats over hele banen i Esbjerg, noterede sig for over 20 minutters istid og krydrede det hele med et flot scoring, der for Rødovre desværre ikke rakte til point.

OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE RETRO: Borgmesteren fik en god idé