Seks mand har fået billet til det fine selskab fra den forgangne uge

Så er vi endelig klar med sidste uges topspillere, der i den grad bærer præg af, at Herlev Eagles leverede flotte præstationer mod både Aalborg og Frederikshavn. Her kommer Ugens Hold fra den forgangne uge. 

Målmand: Emil Jidskog (Herlev Eagles) - Som i den grad overbeviste i sidste uge, hvor han reddede 50 af 53 skud for ørnene i kampene mod Aalborg og Frederikshavn. Jidskog tog 50 skud i de to kampe og lukkede blot tre mål ind mod stærk modstand fra den anden ende af Metal Ligaen.

Back: Shane Hanna (Rungsted Seier Capital): 76 minutters istid i tre kampe, fire assister og +3 i plus/minus-statistikken var tallene fra en stærk uge for Rungsted-backen, der stille og roligt har fundet sin form fra sidste sæson.

Back: Petter Hansson (Herning Blue Fox): Mon ikke der arbejdes for en eller anden forlængelses-model for Hansson i Herning. Den svenske back overbeviser med masser af istid, solide indsatser og et fremragende mål mod Frederikshavn fredag aften.

Forward: Martin Eskildsen (SønderjyskE): Eskildsen er vokset ind som nøglespiller hos sønderjyderne og scorer nu også point i flæng. Hans to mål mod Esbjerg sikrede sønderjyderne adgang til Metal Final4.

Forward: Magnus Molge (Herlev): Virkelig en shooting star hos Eagles i denne sæson, hvor han scorede tre mål i den forgangne uge og virkelig har udviklet sig til en regulær nøglespiler. Kæden med Molge, Jonsson og Asperup er blevet Herlevs nye offensive våben.

Forward: Victor Rollin Carlsson (SønderjyskE): Der var ren SønderjyskE-bingo i offensiven i sidste uge, hvor mange spillere bød sig til og hvor SønderjyskE scorede 15 mål i tre kampe. Rollin Carlsson var med i fem scoringer og fortsætter med at vise sin værdi i Vojens. 


Herning tog tre alle tre point med hjem til Heden OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox