Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Der er næsten playoff-stemning over opgørenes hastighed mellem Herning og Rungsted for øjeblikket for de to hold mødes i aften for tredje gang på en uge. Så der er formentlig temperamenter i kog og små en mod en-kampe i spil i aften i Rungsted efter delingen af to kampe i sidste uge.

Rungsted vandt en stensikker og effektiv 5-1-sejr i Herning tirsdag aften, mens det var langt mere jævnt søndag eftermiddag, hvor 2-2 blev forvandlet til en Herning-sejr i overtid.

- I modsætning til kampen i tirsdags arbejdede vi hårdere, lavede færre fejl, og så ville vi det denne gang mere end dem. Vi blev ved, siger Hernings Anders Poulsen til Herning Folkeblad.

Han blev matchvinder i overtiden med scoringen, der var assisteret af brormand Morten, og det var en understregning af, at Anders Poulsen for alvor er tilbage efter en lang periode med skader og problemer med at komme tilbage.

Nu er han i den grad en mand, der kan blive en nøglespiller for midtjyderne i resten af grundspillet.

Skader/karantæner: Herning var uden Daniel K. Nielsen og Bjørn Uldall i forsvaret og Cam Brace og Mads Christensen i angrebet. Rungsted manglede Marcus Olsson, Mathias L. Hansen og Alexander True og derfor sendte Bertram Jelert op i angrebet.  

Hold øje med: Markus Jensen spillede et par gode kampe i weekenden og var ikke mindst stærkt medvirkende til, at Herning vandt i Frederikshavn fredag aften. Hos Rungsted havde Morten Jensen en god uge med et par kasser og er vendt tilbage som en af Metal Ligaens bedste backer.

Det forventer vi: Det ligger til noget helt jævnbyrdigt igen. Rungsted mangler Marcus Olsson som en vigtig brik i tandhjulet, og det kan Herning måske udnytte igen til at snuppe et point eller to.

Historikken: Herning fik sine første to point mod Rungsted søndag eftermiddag. De to første opgør gav klare sejre til nordsjællænderne.

Statistikken: Mattias Persson (21 point) og Mathias Bau Hansen (20 point) kæmper med om førstepladsen i pointligaen og både Rasmus Andersson og Markus Jensen er ligeledes inde i top 10.


UGENS HOLD: Se hvilke spillere, der er med i sidste uges A-kæde OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs