Joseph Jonsson kommer til fra Tingsryds AIK i Allsvenskan

Det bliver en ung center, der i den kommende sæson formentlig skal bære en af de to øverste kæder hos Herlev. Joseph Jonsson har spillet over 100 kampe i SHL for Karlskrona trods sine blot 22 år. I sidste sæson spillede han Allsvenskan for Tingsryds AIK og lavede 14 point i 43 kampe. 

Nu spiller han for første gang i en udenlandsk klub og følger dermed i hælene på de mange svenskere, der har præget Herlev i de seneste sæsoner. 

- Joseph er en spiller lige efter vores hoved.Han har god erfaring fra tophockey i Sverige, hvilket bl.a. garanterer at han er taktisk veluddannet. Endvidere ved vi, at vi med svenske spillere får hårdt arbejde både til træning og kamp, siger sportschef Nicolai Flindt. 

- Patric Wener og jeg har kun fået gode tilbagemeldinger på Joseph og med sine bare 22 år, er vi sikre på at vi kan udvikle videre på det store talent han har, lyder det fra Herlev-sportschefen.

Jonsson har tidligere i karrieren været holdkammerat med Rungsted-spilleren Rasmus T. Andersson i HV71's juniorafdeling, og her leverede Jonsson i sæsonen 2015/16 25 point mod Anderssons 23 point. 

 


RIEKKINEN FORTSÆTTER i Herlev Eagles "FLASH" vender tilbage til Herlev for den kommende sæson