Rungsted Seier Capital har opgraderet på spillersiden med 23-årige Donat Szita

Ungarske Donat Szita er den seneste tilføjelse til at styrke Rungsted Seier Capital holdets titelforsvar i Metal Ligaen.

En hårdtarbejdende wing, der er stærk i boxplay, siger direktør Thomas Friberg om klubbens nye mand. 

23-årige Donat Szita har fået sin opvækst i ungarske Fehérvár AV19, hvor han har spillet stort set hele karrieren. Undervejs er det blevet til fire U-VM-turneringer, og 14 seniorlandskampe for Ungarn.

Senest var Szita en del af det ungarske OL-kvalifikationshold, hvor det ikke blev til spilleminutter på grund af en mindre skade i sidste optaktskamp.

IceHL (tidligere kendt som EBEL) har lagt is til 153 optrædender af Donat Szita, og det er i alt blevet til 33 point undervejs.

- Efter seks kampe hvor vi kun har samlet fire point sammen, var det på tide at gøre noget for at styrke holdet, siger Rungsted Seier Capital sportschef Morten Hagen.

Han fortsætter:

Donat er en spiller som har et godt skøjteløb og er god i nærkampsspillet. Det er hævet over enhver tvivl at vi har haft mange skader, men når det er sagt så har vi større forventninger til holdet, end hvad vi har set indtil videre. Vi tager på vores skuldre at vi skal være et tophold i Metal Ligaen, og det er vi meget langt fra, når man tager et kig i tabellen, siger Morten Hagen om baggrunden for indkøbet. 

Donat Szita kommer til at spille med trøje #26 hos Rungsted Seier Capital.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital Overskud i Elite Nord Frederikshavn A/S