Elite Nord Frederikshavn A/S præsenterer overskud for 12 år i træk

Elite Nord Frederikshavn A/S præsenterede tirsdag aftenen på selskabets ordinære generalforsamling et pænt overskud på driften, hvor driftsresultatet lød på kr. 317.729 før afskrivninger og finansielle omkostninger.

Årets resultat efter afskrivninger og skat lød på kr. 15.263 og var således selskabets 12. år i træk med overskud.

- De sportslige målsætninger blev ikke indfriet som var en sæson præget af Covid-19, men for første gang i mange år var den højeste prioritet at få reddet økonomien og sikre klubbens overlevelse. Vi kom i mål takket stor støtte fra vores sponsorer, Erhvervsklubmedlemmer og de forskellige støtteordninger fra Staten, lyder det fra klubben i en pressemeddelelse. 

- Klubben glæder sig igen til at spille kampe for publikum og håber at alle vores frivillige igen vil give en hjælpende hånd til den kommende sæson som har stor betydning for klubben. Vi ser frem til igen at vores supportere kan genskabe den fantastisk stemning i Nordjyske Bank Arena som vi havde før Covid-19 opstod. Selskabet har positive forventninger til fremtiden både sportsligt og økonomisk, lyder det. 

Nyt bestyrelsesmedlem

På generalforsamlingen blev hele bestyrelsen genvalgt, som består af Peter Conradsen, Lars Mølgaard, Ole Thue Hansen, Mette Kammer Pedersen, Dennis Conradsen og Henrik Andersen. Søren Brogaard har af arbejdsmæssige årsager ønsket at udtræde af bestyrelsen. 

Derudover blev den tidligere White Hawks spiller Kasper Kristensen valgt ind i bestyrelsen, hvor det er hensigten at han bl.a. skal styrke klubbens sportslige udvalg. Kasper Kristensen er i dag ansat som senior konsulent hos PricewaterhouseCooper.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ungarsk landsholdsspiller på kontrakt i Rungsted for resten af sæsonen Femte Herning-sejr på stribe: Midtjyderne vandt 5-1 på skarp anden periode