Sæsonens første veteranmatch spilles i Bitcoin Arena

Så er det nu: 

De danske veteraner skal hædres i de kommende uger, hvor både Håndboldligaen, Superligaen og ikke mindst Metal Ligaen "går til kamp" for veteranerne, der kommer i centrum ved en række udvalgte anerkendelseskampe, samtidig med, at der er jobmatch flere steder rundt omkring i landet. 

I aften gælder det kampen mellem Rungsted og Herning i Metal Ligaen. 

Rungsted-spillerne bliver pakket ind i specialdesignede camouflage-trøjer og der vil være "pick a jersey"-konkurrence, hvor man kan vinde en trøje. To af trøjerne går til præmier. 

Resten sælges på auktion, hvor indtægten går til DIF Soldaterprojekts Safe Zone, der arbejder med at skabe idrætstilbud til skadede veteraner.Veteran Ronnie Santiago kommer til at lave et symbolsk ”puck-drop” inden kampstart. Derudover vil der være Veteran Match-flag, halspeak, maskot med Veteran Match-flag på isen og grafik på storskærm. 

Vores veteraner fortjener en helt særlig anerkendelse for deres indsats som udsendte i krig for Danmark. Særligt i en tid, hvor krigen i Europa påvirker os alle, er det vigtigt, at vi husker at anerkende de mennesker, der har risikeret deres liv for at passe på os alle sammen. Derfor er det også fantastisk og en smule overvældende, at vi nu har samlet 34 professionelle sportsklubber, der over en måned leverer hver deres unikke hyldest til ære for Danmarks veteraner, siger Frans Hammer, næstformand i Danmarks Idrætsforbund og medlem af styregruppen bag Veteran Match.

 


Pirates kunne ikke modstå presset OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls