Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs-træner Paul Thompson var ikke helt tilfreds med disciplinen sidste fredag mod Herning. 

10 gange måtte fynboerne i straffeboksen og to gange var Odense tre mod fem mod midtjyderne. 

- Det tager på energien og momentum, og vi skal simpelthen ikke tage så mange udvisninger. Vi vil gerne være et aggressivt hold, men vi skal også spille smart, siger briten. 

Odense møder i aften Rødovre Mighty Bulls, der også havde problemer med disciplinen mod SønderjyskE onsdag. Bare af en anden slags.

Rødovre-spillerne lavede for mange kostbare fejl og gav for mange chancer væk mod gæsterne, der var lidt mere kyniske end det i bredden relativt uerfarne Rødovre-hold.

- Kampen i onsdags har vi lagt bag os og taget de ting med som vi kunne bruge. Vi har set en del videoer fra kampen og fået justeret til, så vi ikke begår de samme fejl i aften i Odense, siger Rødovre-træner Magnus Sundquist til klubbens hjemmeside. 

- Jeg forventer en meget fysisk kamp, som vi skal være klar til fra start og vi skal stå godt defensivt, da vi nok skal få vores chancer offensivt, lyder det fra Sundquist.

Hold øje med: Rødovres finske center Frank Gymer så farlig ud mod SønderjyskE og skabte meget. Ham skal Odense passe på. Rødovre kan omvendt holde øje med Jesper Thörnberg, der bare skyder, når chancen byder sig.

Det forventer vi: Svær aften for Rødovre, der kommer under fysisk tryk af et tændt Odense-hold. 

Skader/karantæner: Odense mangler Oliver True, mens Rødovre stadig mangler Rørth, Pison og Carlsen. 

Statistikken: Den store stærke ukrainer hos Odense, Igor Merezhko, noterede sammen med Nicolai Weichel over 23 minutters istid for fynboerne. Hos Rødovre matchede Magnus Sundquist flere af sine nye imports rigtig hårdt. Frank Gymer eksempelvis med 25:29 minutter og Måns Hansson med over 26 minutter. 

Historikken: Tre gange i sidste sæson (2-1 til Rødovre) var de to hold i overtid, inden Odense i de to sidste kampe bankede Rødovre med hele 7-2 og 8-1 i Spar Nord Arena. 

 


VETERANER HÆDRES i Rungsted i aften OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles