Martin Larsen og Sebastian Ehlers bliver assisterende kaptajner hos fynboerne

En ny sæson, ny cheftræner og nye ansigter i spillertruppen betyder alt sammen, at også en ny kaptajn skal vælges for Odense Bulldogs.

Træner Paul Thompson har fra dag ét gjort sig tanker om, hvem den kommende holdkaptajn skulle være, og nu har han truffet sit valg. Det skriver Odense Bulldogs hjemmeside. Det bliver en Metal Liga-erfaren spiller, der skal afløse Michael Eskesen. 

Valget er faldet på Nicolai Weichel, der er blandt de nye ansigter i truppen, da han skiftede til Odense Bulldogs fra Herning Blue Fox i sommers.

Med mere end 300 kampe i Metal Ligaen og 24 optrædener på A-landsholdet har 23-årige Nicolai Weichel masser af erfaring i rygsækken, som han kan gøre brug af i sin nye rolle.

- Jeg har valgt Nicolai Weichel som den nye kaptajn for holdet, da han udstråler stor professionalisme og er rolig af natur, mens han bevarer overblikket selv i pressede situationer. Han er intelligent, både på og uden for isen og bidrager ofte med præcis de input, der er nødvendige i en given situation. Nicolai har stor erfaring fra ligaen og har den helt rette mentalitet til at lede holdet fremad. Selvom det er en ny rolle for Nicolai, så ved jeg, at han kan udfylde rollen og han er både stolt og begejstret over at være kaptajn for Bulldogs, siger Odense-træner Paul Thompson. 

Udover Nicolai Weichel som kaptajn, har Paul Thompson udnævnt Martin Larsen og Sebastian Ehlers som assisterende kaptajner og i fællesskab udgør danskertrioen lederteamet på holdet.

- Både Martin Larsen og Sebastian Ehlers har et indgående kendskab til dansk ishockey og rummer stor erfaring med samlet set mere end 800 kampe i ligaen. Begge to har imponeret mig fra start, hvor de har haft en fantastisk attitude og udvist lederskab. Martin kender klubben ud og ind og har en stor passion for hele organisationen, som han formår at sprede til resten af holdet og presser hver dag sine holdkammerater til at blive bedre. Sebastian har udvist ekstraordinært overskud til at tage imod de mange nye spillere og han er et helt naturligt bindeled i truppen mellem både holdet og staben, hvor han også er fremragende til at tage imod og integrere de yngre spillere, lyder det. 

Odense spiller sidste testkamp i morgen aften, hvorefter Metal Ligaen for alvor går i gang på fredag, når Bulldogs gæster Aalborg Pirates i hundenes sæsonpremiere.


DOMMERNES FOKUSPUNKTER: Det skal du (også) holde øje med i 2021/22 EFTER OL-TRIUMFEN: Metal Ligaen begynder i morgen!