Stor glæde på børneafdelingen hos Sydvestjysk Sygehus

Der er masser af godgørende elementer i dansk ishockey i denne sæson.

En af dem er Esbjergs Brett Welychka, der sammen med holdkammeraterne for en måneds tid siden satte en større indsamling i gang til fordel for børneafdelingen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Resultatet blev hele 35.900 kroner, der udmøntede sig alskens gode sager. Esbjerg Energy skriver følgende om dagens forløb:

I går var vores canadiske ishockeyspiller #9 Brett Welychka og flere af hans holdkammerater ude at shoppe ind for de mange indsamlet penge.

Dagen startede ude i Bilka Esbjerg, hvor der blev handlet ind i stor stil. Lego, utallige brætspil, elektroniske spil, iPads mm. kom ned i julesækkene.

Herefter gik turen op op Sydvestjysk Sygehus, Børne- og ungeafdelingen - Skolestuen, hvor afdelingens personale havde arrangeret julehygge, et kor som sang skønne julesange og lidt godter til ganen.

En helt fantastisk dag, hvor Energy-gutterne smeltede alles hjerter og hvor de indlagte børn og unge, for en stund, glemte deres indlæggelse og istedet hyggede, grinede og snakkede med spillerne.

Der skal lyde en stor tak fra Brett Welychka, for den enorme opbakning til hans indsamling. Den støtte og anerkendelse som mange har vist ham og holdet, har været helt overvældende. Men vigtigst af alt var at se den enorme glæde det gav børnene og afdelingen.

 


EUFORI I NORD: Udsolgt til nytårsbraget i Aalborg Topholt jublede lige ivrigt nok over scoringen