Frederikshavner-forwarden fik endelig sat en kasse efter en lang måltørke

En af målscorerne i kampen mellem Frederikshavn og Esbjerg tirsdag aften var Gorm Topholt, der satte White Hawks-målet til 1-0. Det var den altid hårdtarbejdende angribers første scoring for sæsonen, og han glædede sig ekstremt meget over målet.

- Man skal vise nogle følelser, når man scorer, men det var måske lidt for meget denne gang. Jeg var glad for at score. Det var en forløsning, sagde Gorm Topholt efter kampen til Kanal Frederikshavn - og supplerede for Nordjyskes udsendte. 

- Jeg har prøvet at skyde hårdt på et par friløbere tidligere på sæsonen, så nu prøvede jeg noget andet. Det gik noget bedre. Det var første mål, men forhåbentlig ligger der flere og venter, sagde han. 

Frederikshavn er inde i en forrygende periode, og ifølge Topholt beror det på, at nordjyderne har fundet en "god gruppe" af spillere, der harmonerer glimrende sammen.

- Til sidst (i kampen mod Esbjerg) så fik vi også bevist, at vi kunne noget mere. I det hele taget er der bare masser af selvtillid i omklædningsrummet lige nu. Det er en god gruppe af drenge, der virkelig kæmper for det, sagde Topholt til Nordjyske efter 3-2-sejren, der blev sikret i overtiden. 


Welychkas velgørenhed: Esbjerg-angriber samlede over 35.000 kroner ind Jon Lee-Olsen og Lars Eller nomineret til Årets Forbillede" ved DR's sportsgalla